Konopná tatarská omáčka (kešunéza)
2016-07-31 10:50:00
Na piknik nebo do burgerů... kešunéza je celkem multifunkční
Nacházíte se:
Úvodní strana > Recepty > Kari dresing na salát či zeleninové špagety
31.7.2016
kari používám jako báječné koření do salátů, dresingů, přidávám jej do placek či RAW omáček a polévek. Do svých receptů jej přidávám velice ráda.
Kari je oblíbené koření především v Indii, Číně, Indonésii či Thajsku. Nazývá se tak nejen směs koření ale i tradiční asijský pokrm složený z masa a zeleniny.
My si však připravíme velmi jednoduchý dresing, který má celkem univerzální použití. Dle množství vody, které přidáte, vznikne omáčka, pomázanka nebo dip. Je to jen na Vás.
Suroviny potřebné pro přípravu:
Postup:
Vodu z kešu oříšků slejeme, všechny suroviny kromě vody dáme do mixéru a rozmixujeme do jemné hmoty. Vodu přidáváme až na konec podle toho, jak si přejeme mít omáčku hustou.
Dobrou chuť :-)
2016-07-31 10:50:00
Na piknik nebo do burgerů... kešunéza je celkem multifunkční
Pár slov o blogu
Proč vznikl RAWblog? Protože mě baví "nevařit", psát a sdílet. . .
Protože si myslím, že je škoda schovat si v šuplíku jednoduché a chutné RAW či veganské recepty a nepodělit se o ně. V neposlední řadě jsme také na eshopu v sekci receptů trpěli nedostatek prostoru. To vše a mnohem více dalo vzniknout těmto stránkám, které, jak doufám, budou pro Vás inspirací a jednoduchým vodítkem v oblasti živé stravy.
Tvořte, ochutnávejte a milujte živou stravu zrovna jako já. Užívejte si všeho, co nám naše Země dává.
2016 (c) Všechna práva vyhrazena - Živá-strava-obchod.cz