RAW mrkvové krekry a placky
2016-07-31 13:45:00
Odpad po odšťavněné mrkvi nevyhazujte, může se hodit.
Nacházíte se:
Úvodní strana > Recepty > RAW preclíky
31.7.2016
Tak si říkám, že s trochou fantazie a špetkou snahy se na RAW stravě dá připravit snad téměř cokoliv. Můžete si hrát a přitom zdravě jíst, můžete si užívat a přitom si udržovat krásnou postavu, můžete kvalitně jíst a těšit se z dobrého zdraví. A v neposlední řadě si také můžete uvědomit, že čím jednodušší je naše strava, tím je nám příjemněji.
Myslím, že tyhle RAW preclíčky splňují větu o zdraví, jednoduchosti i dobré chuti. Jsou delikátní a dodají Vám toho skutečně mnoho - zdravé tuky, vlákninu i bílkoviny. Vyzkoušejte je, nebudete litovat:-)
Suroviny:
Postup:
Slejeme vodu z oříšků a semínek. Vše dohromady rozmixujeme v hladké těsto, kterým naplníme zdobící pytlík. Pytlíkem na plát sušičky (potřený kokosovým olejem) tvoříme kolečka (preclíčky) a sušíme 5-7 hodin. Po 4 hodinách sušení preclíčky otočíme a dosušíme je z druhé strany.
Trvanlivost tohoto slaného pečiva je cca 7 dní.
Přeji dobrou RAW chuť :)
2016-07-31 13:45:00
Odpad po odšťavněné mrkvi nevyhazujte, může se hodit.
Pár slov o blogu
Proč vznikl RAWblog? Protože mě baví "nevařit", psát a sdílet. . .
Protože si myslím, že je škoda schovat si v šuplíku jednoduché a chutné RAW či veganské recepty a nepodělit se o ně. V neposlední řadě jsme také na eshopu v sekci receptů trpěli nedostatek prostoru. To vše a mnohem více dalo vzniknout těmto stránkám, které, jak doufám, budou pro Vás inspirací a jednoduchým vodítkem v oblasti živé stravy.
Tvořte, ochutnávejte a milujte živou stravu zrovna jako já. Užívejte si všeho, co nám naše Země dává.
2016 (c) Všechna práva vyhrazena - Živá-strava-obchod.cz